header_haaradvies.jpg
product6.jpg

MariSLN, kwaliteit heeft een naam

MariSLN, voorheen MariSalon, is in 1976 opgericht door Mari de Wit. De doelstelling van destijds, namelijk het bieden van kwalitatief hoogstaande behandelingen en producten, is nog steeds actueel. De vakbekwame kappers van MariSLN, die vaak al vele jaren in dienst zijn, leveren tijdloze kwaliteit en zorgen ervoor dat de klanten zich thuis voelen. Veel klanten komen al jaren bij ons en hebben een vaste kapper.

De medewerkers van MariSLN stellen je wensen centraal en zijn op de hoogte van de laatste trends. In het modellenboek op Kapperssite.nl kun je alvast inspiratie opdoen. Desgewenst geven onze medewerkers je persoonlijk advies, bijvoorbeeld over de producten die in jouw situatie ideaal zijn. Als Redken Ambassador en dealer van Pureology heb je bij ons een ruime keuze uit diverse producten.

Mede dankzij meerdere verbouwingen door de jaren heen heeft de salon zich steeds aangepast aan de ontwikkelingen binnen de branche. Bij de meest recente restyling in 2010, uitgevoerd door Aart van Asseldonk Product Design, is een heuse catwalk geïntroduceerd.