Wordt deze nieuwsbrief onjuist weergegeven? Bekijk dan de webversie.
 
MariSLN
nieuwsbrief #1
augustus 2012
JULIANASTRAAT 4     -     5401 HD  UDEN     -     TEL: 0413 266 286     -     INFO@MARISLN.NL     -     WWW.MARISLN.NL
In deze nieuwsbrief
Innovatie in haarkleuring:
2x versterkt haar
INNOVATIE IN HAARKLEURING
2x versterkt haar
Nu bij MariSLN: permanente en ammonia-vrije haarkleuring van REDKEN. In deze eerste e-mailnieuwsbrief informeren we u graag over deze nieuwe haarkleuringsmethode.

2X VERSTERKT HAAR
Nieuwe formule die proteïne-extracten bevat, die diep in het haar doordringen, waardoor het haar 2x versterkt is ten opzichte van niet-gekleurd haar.

GEEN AMMONIA, GEEN GEUR
Zeg maar dag tegen die typische salon-haarkleur-geur. De revolutionaire 'zero ammonia'-formule bevat geen ammonia, dus geen scherpe geur en ongemak; alleen een fantastische kleur.

100% DEKKING
De Chromatics-formule geeft een feilloze dekking van het grijze haar en zorgt voor een glanzend, zijdezacht en verzorgd resultaat.

MULTI-DIMENSIONAAL, 4D KLEURRESULTAAT
Chromatics geeft het haar een langhoudende en levendige kleur met een stralende glans en een prachtige multi-dimensionale reflectie.

ONGELIMTEERDE KLEURMOGELIJKHEDEN
Chromatics bestaat uit een breed scala aan kleuren waaronder briljant bruin, levendig rood en prachtig blond. Kortom, MariSLN maakt met Chromatics dé perfecte kleur voor u!

Bezoek de website van REDKEN voor meer informatie over Chromatics. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor vragen over haarkleuringen.
 
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig afmelden.