product5.jpg

Verhoging tarieven vanaf 1 oktober 2016

22 september 2016

Om onze kwaliteit en service te kunnen waarborgen, en de stijgende kosten het hoofd te kunnen bieden, zijn wij genoodzaakt onze tarieven met ingang van 1 oktober aanstaande aan te passen.

lees verder...

Geweldige dag in verband met 40 jaar MariSLN

16 maart 2016

Na maanden van voorbereiding was het zondag 6 maart zover: 40 jaar MariSLN. Getuige de foto's was het een geweldige dag.

lees verder...

"Niets is mooier dan een tevreden klant"

29 februari 2016

Met een glimlach blikt Mari terug op januari/februari 1976, toen hij als 25-jarige kapper zijn eigen salon in Uden opende. "Ik dacht dat ik rustig zou beginnen, maar dat zat er niet in", vertelt Mari. "Het nieuws dat ik naar Uden kwam was me al vooruitgesneld en iedereen wilde een afspraak bij die kapper 'die het helemaal anders zou gaan doen'."

lees verder...

Prijswinnares tijdens de Mazzelvierdaagse bij MariSLN

30 oktober 2015

Het Udense centrum stond onlangs 4 dagen lang in het teken van voordeel en geluk. Voor het 5e achtereenvolgende jaar werden de 4 Udense Mazzeldagen georganiseerd. Bij de deelnemende winkel- en horecabedrijven, waaronder MariSLN, ontving men bij iedere 20 euro besteding een gratis lot, waarmee men iedere dag kans maakte op 4 leuke Mazzelprijzen.

lees verder...