product4.jpg

"Niets is mooier dan een tevreden klant"

29 februari 2016

Met een glimlach blikt Mari terug op januari/februari 1976, toen hij als 25-jarige kapper zijn eigen salon in Uden opende. "Ik dacht dat ik rustig zou beginnen, maar dat zat er niet in", vertelt Mari. "Het nieuws dat ik naar Uden kwam was me al vooruitgesneld en iedereen wilde een afspraak bij die kapper 'die het helemaal anders zou gaan doen'."

lees verder...

Prijswinnares tijdens de Mazzelvierdaagse bij MariSLN

30 oktober 2015

Het Udense centrum stond onlangs 4 dagen lang in het teken van voordeel en geluk. Voor het 5e achtereenvolgende jaar werden de 4 Udense Mazzeldagen georganiseerd. Bij de deelnemende winkel- en horecabedrijven, waaronder MariSLN, ontving men bij iedere 20 euro besteding een gratis lot, waarmee men iedere dag kans maakte op 4 leuke Mazzelprijzen.

lees verder...

Urban, de Nederlandse haarlijn najaar-winter 2015/2016 gelanceerd

30 september 2015

Op maandag 28 september jongstleden werd met een spectaculaire show, met als thema Urban, de Nederlandse haarlijn najaar-winter 2015/2016 gelanceerd in Theater Orpheus in Apeldoorn. Zoals altijd waren de medewerksters van MariSLN aanwezig.

lees verder...

Tweede zoon van Melissa en Wesley geboren

18 september 2015

Op 30 augustus jongstleden werd de tweede zoon van Melissa en Wesley geboren. Jax is wat je noemt een flinke baby, en alles is gezond en wel. Natuurlijk waren wij op bezoek om ze te feliciteren en wilde grote broer Jason ook op de foto.

lees verder...