product1.jpg

Prijswinnares tijdens de Mazzelvierdaagse bij MariSLN

30 oktober 2015

Het Udense centrum stond onlangs 4 dagen lang in het teken van voordeel en geluk. Voor het 5e achtereenvolgende jaar werden de 4 Udense Mazzeldagen georganiseerd. Bij de deelnemende winkel- en horecabedrijven, waaronder MariSLN, ontving men bij iedere 20 euro besteding een gratis lot, waarmee men iedere dag kans maakte op 4 leuke Mazzelprijzen.

lees verder...

Urban, de Nederlandse haarlijn najaar-winter 2015/2016 gelanceerd

30 september 2015

Op maandag 28 september jongstleden werd met een spectaculaire show, met als thema Urban, de Nederlandse haarlijn najaar-winter 2015/2016 gelanceerd in Theater Orpheus in Apeldoorn. Zoals altijd waren de medewerksters van MariSLN aanwezig.

lees verder...

Tweede zoon van Melissa en Wesley geboren

18 september 2015

Op 30 augustus jongstleden werd de tweede zoon van Melissa en Wesley geboren. Jax is wat je noemt een flinke baby, en alles is gezond en wel. Natuurlijk waren wij op bezoek om ze te feliciteren en wilde grote broer Jason ook op de foto.

lees verder...

Redken Specialist weekend in Soesterberg

13 juli 2015

Wendy en Melissa houden zich dit jaar bezig met het Redken Specialist Program. Hierbij nemen zij deel aan een aantal cursusdagen vol informatie en alle ins en outs van alle Redken-producten.

lees verder...