header_haaradvies.jpg header_productgroepen.jpg
product4.jpg

Gebaseerd op tijdloze kwaliteit

MariSLN is een kapsalon in het centrum van Uden die gebaseerd is op tijdloze kwaliteit, zowel wat behandelingen als producten betreft. Voel je als een ster op onze catwalk en ervaar de vakbekwaamheid en de creativiteit van ons enthousiaste team. Al sinds 1976 onderscheiden wij ons door de klant centraal te stellen en de nieuwste trends te volgen. Zo is MariSLN sinds jaar en dag een Redken Ambassador en zijn ook de producten van Pureology en Mediceuticals bij ons verkrijgbaar. Heb je speciale wensen of wil je persoonlijk advies? Wij verwelkomen je graag!

Einde van 47 jaar haarstylist

Door een samenloop van omstandigheden, hebben wij besloten de salon m.i.v. 1 november 2022 te sluiten. Wij vinden het pijnlijk, na bijna 47 jaar, deze beslissing te moeten nemen.

Kwaliteitsproducten van Redken

Redken doet al 40 jaar wetenschappelijk onderzoek naar de opbouw en samenstelling van het haar. Deze kennis heeft geleid tot zeer geavanceerde technologie├źn en producten die diep in het haar doordringen en een lange werkzaamheid hebben. Redken is wereldwijd leider in professionele haarverzorgings-, styling- en kleurproducten.
Via deze website en in onze salon vertellen wij u er graag meer over.

Openingstijden MariSLN

Dinsdag08.30 tot 17.30 uur
Donderdag08.30 tot 19.00 uur
Vrijdag08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag07.30 tot 16.00 uur

Wij werken uitsluitend op afspraak. Wil je een afspraak maken?
Bel ons dan op telefoonnummer 0413 266 286 of vul het afspraakformulier in.