team.jpg
product5.jpg

Wij staan graag voor je klaar

Wendy

...is vanaf 1 juli 1994 werkzaam bij MariSLN. Zij volgde een opleiding in Den Bosch en is naast een perfectionist in knippen een all-round vakvrouw. Wendy verzorgt ook de trainingsavonden in de salon en begeleidt de leerlingen. Ze heeft zich ontwikkeld tot Redken Science specialist en heeft ook de cursus professioneel opleiden afgerond.

Margaret

...is topstyliste. Vanaf september 1976, met een korte onderbreking, heeft zij het gezicht bij MariSLN bepaald. Margaret verzorgt evenals Wendy de trainingsavonden in de salon.

Elianne

Elianne is werkzaam bij MariSLN vanaf juni 2018. Ze heeft haar opleiding tot salonmanager afgerond. Elianne is elke dag aanwezig en gaat zich in de komende maanden bekwamen in alle producten van REDKEN en MEDICEUTICALS. In januari 2019 volgt Elianne de cursus COLOR-SPECIALIST bij REDKEN. Daarna zullen nog vele cursussen volgen, want ze wil zich alle facetten van het vak eigen maken.

Nienke

...is sinds september 2016 stagiaire bij MariSLN. Het eerste jaar alleen op woensdag en in het tweede jaar ook op vrijdag. Ik volg de opleiding “Salonmanager” op het SUMMAcollege in Eindhoven.

Mari

...is de gedachte achter de salon. Na jaren bestuurslid/klankbordlid te zijn geweest binnen de ANKO, richt hij zich nu op de opleiding van jonge kappers/kapsters. Hij zit tevens in de medezeggenschapsraad van het SUMMAcollege in Eindhoven waar Mari ook externe assessor is. Kwaliteit is zijn drijfveer, creativiteit zijn hobby.